-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 1 maart 2013

James Morrison op affiche van zaterdag op Suikerrock

De wereld leerde James Morrison in 2006 kennen door de hitsingle 'You Give Me Something' van zijn debuutalbum 'Undiscovered'. Wat volgde was een duizelingwekkende rollercoaster van successen:

De eerste twee albums 'Undiscovered' en 'Songs for You, Truths for Me' gingen 4,5 miljoen keer over de toonbank, en leverden 10 singles op waaronder 'You Give Me Something', 'Wonderful World', 'The Pieces Don’t Fit Anymore' en superduet 'Broken Strings' met Nelly Furtado. Hij tourde door de Verenigde Staten, Australië, Japan en Europa langs de grootste zalen, hij stond op het podium met o.a. Bruce Springsteen en Stevie Wonder, en mocht al op jonge leeftijd een Brit Award in ontvangst nemen voor Best Male!
Het overlijden van zijn vader, na diens lange strijd tegen een alcoholverslaving, en de geboorte van zijn eerste kind resulteerden in 2011 tot 'The Awakening'. Op dit album, waarop Morrison die emoties van zich afschrijft, brengt hij dertien volwassen nummers in zijn eigentijdse folk/soul stijl, en met een stemgeluid waar menig oldskool soulartiest jaloers op mag zijn!
Op zaterdag 27 juli staat James Morrison op het hoofdpodium van Win for Life Suikerrock!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten