-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 2 december 2010

5 jaar Udo - Fans zijn niet altijd gillende meiden

Dat de muziekwereld het moeilijk heeft is oud nieuws.

Platenfirma’s proberen hun weg te zoeken in de snel evoluerende digitale wereld om nieuwe bronnen van inkomsten aan te boren. Dat ook fans en andere investeerders een verschil kunnen maken, is niet iedereen ontgaan. Tot nog toe kwamen initiatieven echter zelden van fans zelf.

Door het gezamenlijk organiseren van ons U’nighted - 5 jaar Udo evenement, willen we niet alleen zanger Udo vieren met zijn 5 jaar carrière (op 11 dec. 2005 won Udo X-Factor), maar ook aantonen dat iedereen een artiest op zijn eigen manier kan steunen en dat een sterke fanbasis zijn nut heeft.
Udo is ondertussen aan zijn 3e album toe. Barrières, z’n eerste Nederlandstalige album en de hitsingle Voorbij, konden alvast op erg veel bijval rekenen.

Plaats van het U’nighted gebeuren is zaal El Dorado te Humbeek, waar Udo enkele jaren terug niet toevallig zijn allereerste try-out met live band speelde. Ook op 11 december as. brengt Udo enkele muzikanten mee en belooft het een gezellige avond vol verrassingen te worden... U bent van harte welkom!

Praktisch:Wanneer? Zaterdag 11 december 2010
Waar? Zaal El Dorado, Humbeek.
Timing? Deuren: 19u
Ticketlijn: 0491 46 19 07 (na 17 uur + weekend.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten