-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 27 december 2010

ABBA - THE CONCERT REÏNCARNEERT HET WEMBLEY CONCERT VAN 1979

De Antwerpse Lotto Arena verwelkomt op 14 januari 2011 één van de grootste, meest gesofisticeerde en meest exclusieve Abba-shows worldwide!
ABBA – THE CONCERT, performed by AbbAgain, is een perfecte remake van het legendarische concert dat het Zweeds exportprodukt nr. 1 in 1979 in het Wembley Stadion in Londen gaf. Menigeen betreurt nog steeds er toen niet bij te zijn geweest. Nu is er de kans om the London Wembley Concerts tijdens die legendarische tour van 1979-1980 “absolutely live” mee te maken in de Lotto Arena tijdens een show die de Europese pers na de première eind 2009 naar de superlatieven deed grijpen.

Het vergde een intense research van meer dan een jaar om tot ABBA – THE CONCERT te komen. Elk detail van toen werd minutieus ontleed en terug tot leven gewekt: van elk individueel instrument tot de originele soundmix, van de spierwitte podiumvloer over de bekende ABBA-lettering in witte lichtjes en de kenmerkende showkledij tot de gesofisticeerde vokale arrangementen van de vier Zweden, alles werd nauwkeurig opgezocht en gereconstrueerd.

Maar ABBA – THE CONCERT is veel meer dan een conventionele covershow. Het is een gigantische live-performance die de perfectie benadert en waar het professionalisme van de producenten en uitvoerders afspat. De toeschouwers wanen zich in een supersonische tele-tijdmachine die hen terug naar het jaar 1979 voert. ABBA was toen op het hoogtepunt van zijn roem, had het Eurovisie-Songfestival gewonnen en meer dan 370 miljoen platen verkocht. De Wembley-concerten maakten deel uit van een tournee die hen van Australië, over de Verenigde Staten naar London bracht en overal garant had gestaan voor uitverkochte arena’s en extatische reacties van de fans. In 1982 was het ABBA-sprookje ten einde, maar de Londense concerten hebben een legendarische status gekregen en het ABBA-concept – nooit meer geëvenaard – is nog altijd goed voor een paar miljoen verkochte platen per jaar.

ABBA – THE CONCERT zorgt voor een twee en een half uur durend live vuurwerk met 13 artiesten op het podium. De show overtuigt moeiteloos dankzij het muzikale talent van AbbAgain, met een fantastische band en 4 solisten wiens interpretatie van de onvergetelijke hits nauwelijks van het origineel te onderscheiden is. De productie komt met een 200 m² groot podium en 30 ton materiaal in 3 megatrucks naar de Antwerpse Lotto Arena om er een concertbeleving neer te zetten die in de Duitse pers de waardering “The best that happened in 2009” meekreeg. Grote schermen aan beide kanten van het podium zorgen voor een perfect zicht op het podiumgebeuren, ook voor de laatste rijen van het balkon; De authentieke lightshow en de typische sound van de 70ies vervolledigen deze bijzondere muziekervaring.

De ABBA – THE CONCERT Hello Europe Tour 2010 – 2011 brengt de productie naar 100 steden in 20 landen.

ABBA – THE CONCERT
Vrijdag 14 januari 2011 – 20.00u.
LOTTO ARENA ANTWERPEN

Tickets: € 34,00 – 39,00 – 44,00 – 49,00.
Info en reservatie via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45),
www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be.
www.abba-the-concert.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten