-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 10 december 2010

CLOUSEAU - DE LAATSTE RONDE

Koen en Kris klaar voor indrukwekkend afscheid
Live-album meteen na optreden te koop voor fans

Een week voor de start van ‘Clouseau - De Laatste Ronde’ telt iedereen af om er een laatste keer stevig in te vliegen. Koen en Kris Wauters zullen op een bijzonder indrukwekkende manier afscheid nemen van het Sportpaleis en geven hun fans als extraatje de kans om hun net bijgewoonde optreden meteen op cd mee naar huis te nemen!

Hits en niets dan hits.
Niet alleen voor Koen en Kris is het gespannen uitkijken naar het moment waarop de zaallichten doven en de showlights aangaan. Ook voor hun bandleden, iedereen die bij de nieuwe productie betrokken is én uiteraard alle fans is het aftellen begonnen naar de elfde en gelijk ook laatste concertreeks van Clouseau in het Sportpaleis. Want iedereen wil weer een avond lang plezier beleven.

En of de avond lang zal worden!
Koen en Kris beloofden een afscheidsshow om nooit te vergeten en dat wordt het ook. De vele trouwe fans worden dubbel en dik bedankt met hits, hits en nog eens hits. Kortom: met alle liedjes die iedereen graag van Clouseau wil horen.
Het publiek hoeft dan ook niet verbaasd te zijn dat het concert dit jaar nog een stuk langer duurt dan het van Clouseau in het Sportpaleis gewend is.

Instant live-album
Het wordt een concert met heel veel mooie en uitzonderlijke momenten om nog vaak aan terug te denken. Daarom krijgt het publiek de kans om met een unieke herinnering naar huis te gaan.

Na afloop van elk concert worden de meest magische momenten van dat optreden op een instant live-cd en usb-stick te koop aangeboden. Dankzij deze twee geluidsdragers, die in samenwerking met EMI Music Belgium worden gerealiseerd, kunnen de fans zo vaak als ze willen hún Laatste Ronde herbeleven. Dit collector’s item kan meteen nadat de laatste noot gezongen is gekocht worden. De productie ervan begint namelijk nog vóór aanvang van de bisnummers.

Dankzij een unieke en handige fotokalender voor 2011 kan men ook een jaar lang nagenieten van alle Clouseau-edities. Clouseau & Orkest, Speciale Editie I en II, In ’t midden, Vanbinnen, In ’t lang, In ’t dubbel, Clouseau20, Clouseau Crescendo, Clouseau 10x10 en De Laatste Ronde... ze komen allemaal in beeld.

Momenteel staat nog niet vast of Koen en Kris na hun negen concerten van 17 t/m 29 december ook op vrijdag 11 en zaterdag 12 februari met De Laatste Ronde in het Sportpaleis langs zullen komen. Fans kunnen wel nog altijd reserveren voor deze ‘wachtconcerten’ vlak voor Valentijn. Er zijn nu al meer dan 6.000 voorinschrijvingen genoteerd. De negen reguliere concerten zijn zo goed als uitverkocht. Er zijn enkel nog een 3.000-tal staanplaatsen verkrijgbaar, voornamelijk voor 21, 27 en 29 december.

http://www.sportpaleis.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten