-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 10 december 2010

NATALIA MEETS ANASTACIA - Zesde Sportpaleisconcert op vrijdag 28 januari

Twee sexy vrouwen op één podium voor het meest stomende openingsconcert van het jaar, daar hebben de fans van Natalia en Anastacia overduidelijk heel veel zin in. Vanaf 14 januari staan beide zangeressen zij aan zij in het Sportpaleis. Om iedereen de kans te geven ‘Natalia meets Anastacia’ mee te maken, komt er een extra – inmiddels al zesde! – optreden op vrijdag 28 januari.

Na het succes van Natalia meets The Pointer Sisters (2006) en Natalia meets En Vogue feat. Shaggy (2008) zet Natalia het Sportpaleis opnieuw op z’n kop met een internationaal vermaarde Amerikaanse ster. Meer dan ooit is onze Vlaamse diva van plan er een spetterend, prikkelend en hartverwarmend event van te maken. Samen en apart zullen zij en Anastacia hun grote successen en hits van elkaar vertolken in wat het heftigste nieuwjaarsconcert van 2011 belooft te worden.

Bij de voorbereidende bezoeken die Anastacia bracht aan ons land, bleek al dat het fantastisch klikt tussen beide zangeressen. Natalia en Anastacia kunnen het niet alleen bijzonder goed met elkaar vinden, het lijkt ook alsof ze al jarenlang de grootste hartsvriendinnen zijn. Het kan niet anders of de chemie tussen de twee zal vanaf 14 januari voor bijzonder veel vuurwerk zorgen in het Sportpaleis.

Een stomend programma samenstellen was alvast geen probleem, want hits zijn er in overvloed. Natalia reeg het ene succes na het andere aaneen nadat ze in 2003 tweede eindigde bij de eerste editie van Idool. Anastacia scoorde met nummers als ‘I’m Outta Love’, ‘Not That Kind’, ‘Paid My Dues’, ‘One Day In Your Life’, ‘Left Outside Alone’ en ‘Sick And Tired’ hit na hit nadat het publiek in 1998 kennis had gemaakt met haar ietwat hese maar soulvolle stem tijdens de MTV-talentenjacht The Cut, waarbij ze eveneens tweede werd.

Beide gelijkgestemde zielen staan van ongeduld te popelen om het podium met elkaar te delen en de vonken ook op hun publiek te laten overslaan. Omdat de eerder aangekondigde vijf concerten stilaan uitverkocht raken (inmiddels al bijna 60.000 tickets verkocht), worden met een extra concert op vrijdag 28 januari nog eens enkele duizenden fans meer gelukkig gemaakt.

http://www.sportpaleis.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten