-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 17 december 2010

In bed met de Madammen

Ilse, Anja en Cathérine houden een bed-in in Antwerpen!

De Madammen zoeken euro's voor Music for life, veel euro's! Maandag 20 december houden ze een bed-in op het gelijkvloers van het Hilton Hotel op de Groenplaats in Antwerpen.

De benefietactie van Studio Brussel steunt dit jaar weeskinderen van aidsouders.Ilse Van Hoecke, Anja Daems en Cathérine Vandoorne delen hun bed met bekende gasten die allemaal iets hebben met Afrika. Maar ook luisteraars die het woord "bed" sms'en naar het nummer 4342 maken kans om mee onder de lakens te kruipen.

Eén luisteraar mag zelfs mee in het Glazen Huis, het zal de enige luisteraar in Vlaanderen zijn die het Glazen Huis van de binnenkant ziet. De opbrengst van deze bed-in gaat volledig naar Music for Life!SMS 'bed' naar 4342Eén sms kost één euro.

Uit alle sms'jes trekt de onschuldigste hand drie luisteraars die maandag een uur in bed mogen kruipen bij Anja, Cathérine en Ilse. Van de drie finalisten mag er één het Glazen Huis van Studio Brussel in.En het zal een groot bed moeten zijn want de Madammen nodigen natuurlijk ook een aantal boeiende en bekende gasten uit!Kruipen bij hen in bed tussen 9 en 12 uur:
- Helmut Lotti en Jelle Van Riet
- Ivo Mechels
- Styliste Lien Degol
- Kapper Peter Platel
- Hilde Van Mieghem
- Sterrenchef Roger Vandamme
En muzikant Axl Peleman zingt maandag vanuit het bed van de madammen de vredesklassieker 'Give peace a chance' van John Lennon uit 1969. Lennon en Ono waren de eerste die ooit een bed-in hielden.Wie in de buurt is van de Groenplaats, kan komen kijken aan het raam van het Hilton Hotel en de bed-in live volgen. In bed met De Madammen, maandag 20 december live vanuit Hilton Hotel in Antwerpen, van 9 tot 12 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten