-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 14 september 2012

Chris Janssens Wintercollectie 2012

New York stond deze week in het teken van Fashion Week, maar donderdagavond 13 september stelde de Belgische modeontwerpster Chris Janssens, in het FelixPakhuis te Antwerpen, eveneens haar nieuwste herfst- en wintercollectie 2012-2013 aan de vakpers en de talrijk aanwezige Belgische celebs voor.

Het is een klassieke collectie elegante ontwerpen geworden met de meest duurzame stoffen die een tijdloos geheel vormen. Hierbij bewees Janssens nog maar eens dat ze als geen ander weet in te spelen op de noden van iedere modeliefhebster. Ze leverde voor dit najaar dan ook met veel trots een kledinglijn af die vooral stijlvolle klasse uitstraalt. De show zelf werd gepresenteerd door Els Tibau en afgesloten door een live optreden van Idool 2011-ontdekking Maureen.


Dat de Antwerpse ontwerpster opmerkelijke naamsbekendheid maakt in de modewereld, is niemand onopgemerkt gebleven. Zo zal ook Goedele Liekens aanstaande zondag (16 september) gekleed gaan in één van de nieuwste Chris Janssens ontwerpen tijdens het GDL-tuinfeest. Een feest dat Goedele vooral voor abonnees, verkopers, medewerkers, close vrienden en familie organiseert om de lancering van GDL op een onvergetelijke manier te vieren.
Foto : Wouter Mathyssen voor ©ImagePower.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten