-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 19 september 2012

CD voorstelling "Sterker" van Nick en Simon

Na vorig jaar in Vlaanderen voor uitverkochte zalen te hebben gespeeld (Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen en Grenslandhallen Hasselt), presenteren het razend-populaire duo NICK & SIMON met veel trots, hun nieuwe album STERKER.

Op 21 september verschijnt STERKER, het vijfde album van Nick & Simon. De CD bevat 12 nieuwe songs waaronder ook de singles “vrij” en “alles overwinnen”. Een dag voor de release stellen de twee exclusief hun album voor tijdens een Free Record Shop Showcase te Wilrijk.

Waar en Wanneer?
20 september om 20.30 te Wilrijk, Coca Cola Visitors Center, Terbekehofdreef 30.

Speciale gaste bij de Nick & Simon showcase in Wilrijk wordt paralympisch sporter en kampioene Marieke Vervoort uit Diest. Vervoort won recentelijk nog op de paralympische spelen in Londen een gouden én zilveren medaille. “Ik vind het een bijzonder grote eer dat ik donderdag aan Nick & Simon het eerste exemplaar mag uitreiken van hun nieuw album ‘Sterker’. Ik vind het bijzonder mooie muziek die de twee heren maken. Het zijn ook heel sympathieke gasten en ik ben ontroerd en blij dat ik er donderdag ook bij mag zijn,” aldus Marieke. Ook Nick & Simon zijn opgetogen dat ze uit handen van Marieke het eerste exemplaar van hun nieuwe cd mogen ontvangen: “Het is voor ons een eer dat zo’n grote, sterke mevrouw in Vlaanderen ons eerste exemplaar zal uitreiken. Het plaatje klopt perfect. Wij zijn vereerd,” zegt Nick Schilder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten