-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 17 september 2012

Yannick Bovy verzorgt voorprogramma van Lionel Richie

Het is geen geheim dat we op Belgian Concerts een dikke boon hebben voor ons croonertalent Yannick Bovy. Als we gaan kijken naar het Belgische muzikale maaiveld steekt zijn hoofd er figuurlijk ver bovenuit. Een internationaal talent maar met talent alleen kom je er niet. Belangrijk is een goede achterban die je talent ook aan de man kan brengen.

Vrijdag staat Yannick in de startblokken voor zijn eerst grote full concert in de Arenberg schouwburg en hiervoor nodigt hij gasten als Andrei Lugowski en Belle Perez uit. Met Andrei deelde hij al vaker het podium en samen met Belle zong hij bij Anne het schitterende Quando Quando wat zeker naar meer smaakte.

Vandaag werd bekend gemaakt dat deze kapper uit Antwerpen ook het voorprogramma van Lionel Richie in Antwerpen mag verzorgen.

Nu dat is pas nieuws van formaat. Lionel haalt blijkbaar wel vaker de mosterd bij ons want ook Natalia heeft zich bij de Commodores frontman in de kijker gezongen. Zij brengt samen met Mr. Hello een single uit. De keuze voor Yannick loopt dus in dezelfde lijn en het is voor hem dus een ongeloofelijke kans om zichzelf in zijn "eigen sportpaleis" te laten blinken.

Indien U nog geen kaartjes hebt voor de Arenberg dan kan U nog één van de laatste zitjes verzilveren. Ook in het Sportpaleis zijn er nog "all night long" kaartjes te verkrijgen.

U zit hier alvast op de eerste rij wat dit concert betreft want natuurlijk zijn ook wij deze keer weer van de partij. To be continued.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten