-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 8 september 2012

Limited Edition Yannick Bovy


Yannick Bovy's eerste full-cd is in onze platenkast ondertussen een klassieker geworden. De songs hebben een warme vaste waarde en zijn blijvers.
"Ik heb zopas vier nieuwe nummers opgenomen", vertelde hij. "Deze zullen op een limited editon komen te staan die eind november zal verschijnen. Ik wil me eerst verder concenteren op het buitenland waar het album 'Better Man' ook is verschenen."

Ongeloofelijk dat we dit raspaardje voor het eerst live aan het werk zagen in het Rivierenhof nu een jaar geleden. "Talent druipt er in dikke druppels af"

Voor Universal Music is Yannick Bovy duidelijk wereldwijd een prioriteit, want ze hebben het album in Polen, Oostenrijk, Zweden, Griekenland, Rusland en Turkije uitgebracht. Dit najaar staat Azie (Hong Kong, Singapore, China, Taiwan, Filipijnen...) gepland. Deze maand gaat Yannick alvast ter ondersteuning van de release naar Singapore, Hong Kong en Manilla. Indien er nog iemand wordt gezocht om de koffers te dragen....

Toch maakt hij in September ook de tijd voor dat langverwachte concert in de Arenberg in Antwerpen. Heb je nog geen kaartje voor 21 september? Better be quick!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten