-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 7 september 2012

De Mens zwaait mee de Kreuners uit in het Sportpaleis

Het afscheid van De Kreuners in het Sportpaleis wordt er één in schoonheid en dus om in te kaderen. Tijdens ‘De Laatste Kreun’ komen niet alleen Walter Grootaers en de zijnen het podium op, maar betreedt ook De Mens het ereschavot. Het Sportpaleis zal dankzij een verdere uitbreiding tegen dan over voldoende plaats beschikken voor zoveel testosteron.
Op de vrijdagen 7 en 14 en op zaterdag 15 december nemen De Kreuners in het Antwerpse Sportpaleis definitief afscheid van hun vele fans. Wie kan er beter De Kreuners helpen uitwuiven dan hun vrienden van De Mens? Frank Vander linden, Michel De Coster en Dirk Jans komen als voorprogramma bij ‘De Laatste Kreun’ mee Vlaanderens oudste rock-‘n-rollband in de bloemetjes zetten.
Voor De Mens is een plaats op het Sportpaleispodium meer dan verdiend. Het energieke rocktrio mag het in 2011 dan wel rustig hebben gehouden, dat was slechts stilte voor de storm. Want 2012 is hun feestjaar! De Mens viert namelijk zijn twintigjarig bestaan. Aangevuld met David Poltrock zette het trio de voorbije weken al menig groot, middelgroot of kleiner festival in vuur en vlam met hun snedige en bijwijlen aan De Kreuners verwante Nederlandstalige gitaarrock. Het Sportpaleis stijlvol plat krijgen is voor hen de kers op de verjaardagstaart!
In 1992 liet De Mens voor het eerst van zich horen met ‘Dit is mijn huis’, ‘Jeroen Brouwers (schrijft een boek)’ en ‘Irene’. Sindsdien zijn Frank, Michel en Dirk bijna 20 jaar hyperactief aan de slag geweest. Zovele jaren werklust laat zich uitdrukken in zowat 150 songtitels, waaronder ook hits als ‘Nederland’, ‘Lachen en mooi zijn’, ‘Maandag’, ‘Sheryl Crow I need you so’, ‘En in Gent’, ‘Einde van de eeuw’, ‘Sex verandert alles’, ‘Ergens onderweg’, ‘Kamer in Amsterdam’, ‘Zonder verlangen’, ‘Luide muziek in kleine auto’s’ en recent nog ‘Hier komt mijn schip’, ‘Ik droomde dat ik sliep’ en ‘Wij’.
Vooraleer Walter en zijn kompanen een laatste keer hun duivels ontbinden, trakteert De Mens op al zijn grote klassiekers. Als dit geen wilde party wordt...


DE KREUNERS - DE LAATSTE KREUN, met voorprogramma DE MENS. In het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 7, vrijdag 14 en zaterdag 15 december om 20.30 uur. Kaarten kosten 25, 30, 35 en 45 euro, exclusief service- en verzendingskosten en contributie combiticket De Lijn en zijn verkrijgbaar via www.sportpaleis.be, www.teleticketservice.com en 070/345.345.
www.dekreuners.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten