-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 5 december 2012

Anastacia op 14 april in Hasselt

Anastacia scoorde hit na hit nadat het publiek in 1998 kennismaakte met haar ietwat hese, maar soulvolle stem tijdens de MTV-talentenjacht The Cut. De singer-songwriter leverde een schitterende prestatie en eindigde op een tweede plaats. In 2000 debuteerde ze met het album ‘Not That Kind’ en stond ze 63 weken in de Ultratop. De single ‘I’m Outta Love’ werd een wereldhit van formaat en opende de weg naar de sterrenstatus. Volgende grote successen waren ‘Not That Kind’ en, uit haar tweede album ‘Freak Of Nature, ‘Paid My Dues’ en ‘One Day In Your Life’.


Borstkanker dwong haar in 2003 om haar zangcarrière even stop te zetten. Maar begin 2004 kwam Anastacia groots terug met het album ‘Anastacia’ en de singles ‘Left Outside Alone’ en ‘Sick And Tired’. In 2005 werden al haar grootste hits en enkele nieuwe tracks verzameld op ‘Pieces Of A Dream’. Bij de release van ‘Heavy Rotation’ (2008) verraste de Amerikaanse zangeres met een nieuwe, meer sensuele sound en een nieuwe look.

Van Anastacia’s albums zijn alleen al in Europa meer dan 14 miljoen exemplaren verkocht. Begin 2011 vulde ze samen met Natalia zes keer het Sportpaleis tijdens de ‘Natalia Meets Anastacia’-concertreeks! En in het najaar van 2012 was de Amerikaanse zangeres opnieuw te gast in het Sportpaleis, waar ze live te bewonderen was op Night of the Proms. Met Night of the Proms concerteerde ze vervolgens ook nog in Nederland en nu ook in Duitsland.

Anastacia staat niet stil! Niet alleen is zij terug met een fonkelnieuw album ‘It’s A Man’s World’, ze kondigt tevens aan dat er een nieuwe reeks concerten op de planning staat. Met de ‘It’s A Man’s World Tour’ houdt de wereldster op zondag 14 april 2013 halt in het Congrestheater in Hasselt. Kaarten kosten 38, 49 en 58 euro, inclusief servicekosten.
www.sportpaleis.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten