-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 5 december 2012

Rod Stewart steunt Teenage Cancer Trust

Ter gelegenheid van de kerstdagen laat Rod Stewart zijn goed hart zien. Voor Celtic Charity Fund en Teenage Cancer Trust brengt hij de singel "Have yourself a merry little christmas" op de markt. De opbrengst wordt evenwaardig verdeeld tussen deze twee goede doelen.

Teenage Cancer Trust is de enige Britse Charity voor de verbetering van de levenskwaliteit en het meer kansen geven aan jonge mensen tussen 13 en 24 jaar met kanker . Zij kopen en bouwen speciale units in NHS ziekenhuizen om deze jonge mensen samen te brengen en samen te behandelen.

Een vrije vertaling van de kleine toelichting van Rod zelf :
Ik leef een gezond en gelukkig leven en vooral deze kerst betekent het enorm veel voor me om iets te betekenen voor jonge mensen met kanker. Met bewondering voor het werk van het Teenage Cancer Trust, ben ik blij dat we met de hulp van Celtic Football Club's Charity Fund geld kunnen inzamelen voor deze waardevolle zaak.

Dus indien U fans van Rod in de familie hebt, kan je met deze singel zowel een gezond als een minder gezond iemand blij maken.
Meer info : www.rodstewart.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten