-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 14 november 2011

Borsato signeert op 25 november in FRS Oostende

Op 25 november brengt Marco Borsato een nieuw album uit. Op ‘Number Ones’ zijn al zijn 16 nummer 1-hits sinds 1994 terug te vinden.
Free Record Shop is dan ook zeer tevreden dat het de populaire Nederlander kon strikken om op deze heugelijke dag zijn uniek album te komen signeren bij Free Record Shop Oostende. Marco Borsato scoorde zijn eerste nummer 1-hit in 1994 met ‘Dromen zijn Bedrog’. Waterkant, een single die hij in 2010 uitbracht, sluit voorlopig de rij van zestien onvervalste tophits die het tot nummer 1 schopten. Borsato is de eerste Nederlandse artiest die met dit soort album uitpakt. Buitenlandse toppers als The Beatles, ABBA, Elvis en Michael Jackson gingen hem wel al voor.
Behalve de 16 nummer 1-hits is er ook nog een extraatje voor de fans. Het tweede deel van deze unieke compilatie bestaat namelijk uit nummers van Borsato die de nummer 1-status niet bereikten, maar die door de fans wel goed genoeg bevonden werden om op deze cd terecht te prijken. Samen met dit album komt ook nog de ‘3 Dimensies Live’-DVD uit, een registratie van het gelijknamige concert. ‘3 Dimensies’ werd volledig in 3D geregistreerd en dat is eveneens een primeur voor een Nederlandse artiest.
Marco Borsato zal op vrijdag 25 november vanaf 13.30u signeren bij Free Record Shop Oostende in de Adolf Buylstraat, alwaar bijzonder veel fans van alle generaties verwacht worden.
Op 21 en 22 november treedt Marco Borsato op in de Elisabethzaal in Antwerpen met zijn ‘Dichtbij on Tour’. Op 24 en 25 november trekt hij naar Roeselare (Schiervelde) en op 11 december naar de Ethias Arena in Hasselt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten