-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 28 november 2011

Zwitserse top-DJ Antoine signeert bij FRS Hasselt

DJ Antoine, gekend van de top 50 hits “This Time” en “Move On Baby” en de top 10 hits “Sunlight”, samen met Tom Dice en “Welcome To Saint-Tropez”, signeert op vrijdag 2 december zijn album bij Free Record Shop in Hasselt!

Naast deze 4 toppers vind je op het album tevens samenwerkingen met P.Diddy, Dirty Money, Timati, René Rodriguez en vele anderen!Antoine Konrad is in Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en Oost-Europa reeds een superster! Hij staat er in panel en showbizzprogramma’s zij aan zij samen met de lokale Peter Goossensen en Koen Wautersen.

Na de meer dan anderhalf miljoen albums die hij er verkocht, breekt hij nu definitief door in West-Europa. In Frankrijk, Duitsland, Nederland, Belgie, Spanje,…scoorde hij een van de grootste zomerhits van het jaar met “Welcome To Saint-Tropez” en wie het album gehoord heeft, kan bevestigen dat het hits zal blijven regenen.

Op 2 december zal DJ Antoine zijn nieuwe album “Welcome To DJ Antoine” signeren in Free Record Shop Hasselt.
Deze vind je terug op het adres Koning Albertstraat 33, 3500 Hasselt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten