-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 25 november 2011

Marco Borsato signeert bij FRS Oostende



Al ruim 2 uur voor aanvang stonden de geduldige fans van Marco Borsato vanmiddag aan Free Record Shop Oostende om toch maar als eerste in de rij voor de signeersessie te staan. Marco was stipt op tijd en na een koffietje was het tijd om over te gaan tot de orde van de dag.
Marco Borsato scoorde zijn eerste nummer 1 hit "Dromen zijn bedrog" in 1994. Waterkant, een singel die hij in 2010 uitbracht, sluit voorlopig de rij van 16 onvervalste tophits die het tot nummer één schopten. Borsato is de eerste nederlandse artiest die met een verzamel-cd van al zijn nummer ééns uitpakt.
Behalve de 16 nummer één hits is er nog een uniek extraatje voor de fans. Het tweede deel van deze unieke compilatie bestaat uit nummers die de nummer één niet bereikten maar volgens de fans toch de moeite waard bleken om op een cd schijfje te verzamelen. Samen met deze cd komt ook de "3 dimensies Live DVD" uit, een registratie van het gelijknamige concert.
Dus voor al degenen die nog op zoek moeten naar Sinterklaas -of Kerstcadeaus : FRS is the place to be!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten