-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 28 november 2011

Frans Bauer gaat tekeer in Lotto Arena

Zijn nieuwste singel ‘Mijn Hart Gaat Zo Tekeer’ slaat de spijker op de kop. Want de titel van deze hit zegt alles over het waanzinnig succesvolle leven van Frans Bauer.

Het vrolijke nummer piekt zowel in Vlaanderen als in Nederland, en is de voorbode van zijn gelijknamige, gloednieuwe full cd. Het album ‘Mijn Hart Gaat Zo Tekeer’ dat speciaal voor Vlaanderen is samengesteld, ligt deze week in de winkels.



Frans Bauer zou Frans Bauer niet zijn als hij zijn vele fans niet zou verwennen met een leuk extraatje… En wat voor een! De bekroonde zanger van het levenslied trekt op 18 februari 2012 naar de Lotto Arena in Antwerpen met zijn nieuwe album en een koffer vol mooie liedjes.

Na de megagrote Familiedag in augustus op het strand van Middelkerke komt Frans Bauer dus opnieuw op de proppen met een zinderende show. “Ik kijk er telkens weer naar uit om in Vlaanderen op te treden”, zegt de sympathieke Nederlander. “En als ik naar Antwerpen trek, moet het net dat tikkeltje meer zijn. Want ook deze keer gaat het dak eraf, reken maar!”

En of Frans het meent! Speciaal voor het concert in de Lotto Arena gaat hij samen met het team van muziekzender anne op jacht naar ‘De Vlaamse 10’. Tien topdanseressen die schitteren in een ongezien spektakel met de enige echte Frans Bauer.

Grijp de kans van je leven… en sta op 18 februari op het podium van de Lotto Arena als danseres in de show van Frans Bauer! Kandidates kunnen zich inschrijven op www.vtm.be. ‘De Vlaamse 10’ die worden geselecteerd, krijgen dansles van professionele coaches in een befaamde dansschool. “Zij stomen de meiden klaar voor het moment suprême in de Lotto Arena, zodat elke danseres in optima forma is”, legt de populaire zanger uit.

Naast de 10 Vlaamse schonen brengt Frans ook zijn eigen danseressen en surprise acts mee. “Ik heb enkele Vlaamse gasten uitgenodigd en die zijn niet van de poes! Bovendien kan ik ook al verklappen dat de opwarming sensationeel zal zijn. Iedereen in de zaal zal verrast opkijken, daar kun je donder op zeggen. Kom gezellig langs en bouw één groot feest, waar alle harten tekeer gaan”, glundert een enthousiaste Frans Bauer.

Ticketinfo: 070 345 345 en http://www.teleticketservice.com/


(vanuit Nederland bel je naar 0900 45 000 45.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten