-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zondag 27 november 2011

George Michael opgenomen met ernstige longontsteking

Vooraf werd er vaak gezegd dat zijn toerschema moordend was maar deze man laat zich door niks of niemand tegenhouden en vaart zijn eigen koers .

Toch heeft hij in samenspraak met zijn management besloten om het resterende deel van zijn Europeese tour uit te stellen. De zanger werd dinsdag in een Oostenrijks ziekenhuis opgenomen omdat hij een longontsteking heeft en die is zo ernstig dat een verderzetting van de tour de enige optie is. De zanger krijgt goede verzorging maar heeft veel rust nodig.Door alsmaar aan eventueel nieuwe concerten te denken, kan George Michael onmogelijk goed rusten. De boel annuleren was dan ook de enige optie. Het UK-deel van de toer wordt dus helemaal geannuleerd en het is nu gewoon belangrijk dat deze geweldige artiest voldoende rust kan nemen om helemaal weer terug de oude te worden.

Indien je zelf bij een concert was de afgelopen maanden of gewoon een enorme boon hebt voor deze "uitzonderlijke stem", kan je hem een kaartje sturen op onderstaand adres :

Clinics of the Medical University of Vienna
Währinger Gürtel 18–20
Vienna A-1090
Austria

Geen opmerkingen:

Een reactie posten