-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 25 november 2011

David Vandyck, Dennis en Jessy treden op en signeren in FRS Oostende

David Vandyck, Dennis en Jessy komen op zondag 27/11 het beste van zichzelf geven in Free Record Shop Oostende. Dennis bijt om 14u de spits af, David Vandyck zingt meteen daarna en Jessy sluit het rijtje af om 14u30.


Na hun optreden gaan deze drie Vlaamse sterren gelukkig niet lopen want ze blijven nog even voor een signeersessie die duurt van 15u tot 16u. David Vandyck doet sinds de release van zijn debuutalbum Dichtbij menig vrouwenhart sneller kloppen. Zijn album ligt sinds oktober in de rekken bij Free Record Shop en doet het meer dan goed. Eentje om in het oog te houden, deze David Vandyck.


Dennis was één van de finalisten van Idool 2011. Hij won dan wel niet, maar hij is verdomd goed bezig. Zijn eerste album Dennis is te koop bij Free Record Shop en werd onlangs voorgesteld in een exclusieve Free Record Shop album showcase waar tienermeisjes zich de longen uit het lijf gilden.

Jessy kent u waarschijnlijk nog wel van The Mackenzie featuring Jessy dat megahits scoorde als Innonce en Alive. Intussen doet Jessy het solo en is er een best-of album van haar uit. Goed nieuws voor de fans: ook Jessy’s laatste hit Angel staat op dit album.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten