-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 24 januari 2012

Yannick Bovy - Better Man

De Vlaamse Michael Bublé wordt hij steevast genoemd. Er zijn mindere goden om mee vergeleken te worden. Maar voor Yannick Bovy (24) is die vergelijking helemaal niet vergezocht: hij heeft de looks én de stem. De kans dat deze jonge Belgische crooner de komende jaren nationaal en internationaal hoge ogen zal gooien, is dan ook heel erg groot. Met zijn debuutalbum Better Man, zet Yannick Bovy alweer een grote stap voorwaarts in zijn carrière. Ontdek deze jonge revelatie zelf en reserveer alvast de cd Better Man. Bovendien maak je kans op een akoestisch concert van Yannick Bovy bij jou thuis! Veel succes!
Wedstrijd reglement
Deze wedstrijd loopt t.e.m. 1 februari 2012. Slechts 1 deelname per persoon. Indien er door één persoon meerdere malen wordt deelgenomen is enkel de eerste inzending van deze persoon geldig. Men moet minimum 18 jaar zijn om deel te nemen. De winnaar gaat akkoord dat zijn/haar naam en woonplaats worden gecommuniceerd op www.eci.be. Alle gegevens die u ons doorgeeft worden door ons opgeslagen. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten. U beschikt uiteraard over het recht van toegang tot en verbetering van uw gegevens. Wenst u geen mailings meer van ons te ontvangen, dan kunt u ons dat schriftelijk meedelen. Heeft u bezwaar tegen verstrekking van naam- en adresgegevens aan derden, dan kunt u ons dat eveneens schriftelijk meedelen. Onze verwerking is aangemeld bij de Commissie ter Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer te Brussel.

http://www.eci.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten