-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 26 januari 2012

Yannick Bovy bij FRS Waasland Shopping

Amper 25 jaar en al een stem die ons terug meeneemt in de tijd dat Dean Marint, Frank Sinatra en Nat King Cole de dienst uitmaakten en menig vrouwenhart deden smelten. Yannick Bovy, al vaak beschreven als de "Vlaamse Michael Bublé" is 1 van de grootste muzikale talenten van België en heeft bovendien de flair, looks en het charisma om het helemaal te gaan maken. Met zijn eerste singel "She's even more beautiful" en de opvolger "She don't know it" overtuigde hij alle radio -en TVmakers van zijn onmiskenbare kwaliteiten.

Zijn debuutalbum Better Man mag gerust omschreven worden als een klassevolle ode aan big band-, crooner- en jazzlegendes van weleer, met ijzersterke eigen nummers, maar ook met verrassende covers van absolute classics als "I've got you under my skin","All my lovin" en "My cherie amour". Een prachtig debuutalbum van een onwaarschijnlijk talent.

Yannick Bovy toont U graag wat hij waard is op vrijdag 10 februari om 18.30h. in het Waasland Shopping Center. De jonge crooner maakt na zijn optreden nog even tijd voor de fans. Die kunnen hun gloednieuw album, te koop bij Free Record Shop, laten signeren door de Master Himself.
Een uitgelezen kans om de sympathieke Yannick live aan het werk te zien en hem te ontmoeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten