-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 20 juni 2013

MILK INC. @ Sportpaleis wordt MILKFEST

Milk Inc. @ Sportpaleis verandert na zeven edities van format. Wie op zaterdag 19 oktober naar het Sportpaleis afzakt, zal er niet alleen stevig loos kunnen gaan op de beats van Milk Inc. live, maar ook op de muziek van een bataljon aan killer-dj’s tijdens de eerste editie van MilkFest.
Voor alle duidelijkheid: MilkFest blijft in eerste instantie een feest vol stevige beats op de livemuziek van Vlaanderens populairste danceband. Regi, Linda en Filip brengen, geruggensteund door de beste muzikanten, voor het achtste jaar op rij het beste van Milk Inc., live en in de onovertroffen Sportpaleisambiance. Tegelijk zullen de grenzen worden verlegd. De livemuziek van Milk Inc. – met ook nummers uit het coveralbum ‘Milk Inc. Undercover, dat vrijdag 21 juni wordt voorgesteld – zal tijdens MilkFest worden afgewisseld met optredens van dj’s en andere gasten. Zonder onderbreking, zodat het dance-lustige publiek geen enkel moment stil hoeft te vallen en tot lang na het gebruikelijke concerteinde door kan blijven gaan.
Wie nog geen kaarten in zijn bezit heeft, haast zich om te reserveren voor deze eerste MilkFest, een feest met ‘non stop music’ dat iedereen van zijn melk zal brengen!
MILKFEST op zaterdag 19 oktober om 20.30 uur in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets: 27,50, 32,50 en 37,50 euro (exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus) via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.), www.teleticketservice.com of www.sportpaleis.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten