-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 18 juni 2013

Voice van Vlaanderen' krijgt nieuwe vakjury

Wie zich geroepen voelt om zich kandidaat te stellen voor de 'Voice van Vlaanderen' zal met zekerheid oog in oog komen te staan met een vernieuwd juryteam. Hooverphonic-frontman Alex Callier kan optreden en jureren sowieso niet meer combineren en geeft verstek. Ook over de deelname van Koen Wauters en Jasper Steverlinck heerst onduidelijkheid, zo schrijft de krant Het Laatste Nieuws vandaag.

Koen Wauters is druk in de weer met de eerste uitdagingen voor de titanenstrijd 'Wauters versus Waes', het programma dat zowel op Eén als VTM te zien zal zijn. Komt daarbij dat Clouseau een nieuwe plaat én een nieuwe, uitgebreide tournee door Vlaanderen op de agenda heeft staan.

Mogelijk wordt ook Jasper Steverlinck vervangen. Hoewel de winnaars van de vorige edities, Glenn en Paulien, uit zijn teams kwamen, is Steverlinck eerder somber in zijn liedjeskeuze. Heel wat nummers die hij zijn artiesten laat brengen, zijn compleet onbekend bij het grote publiek. En dat knaagt aan de populariteit van het format.

Mogelijke vervangers voor de juryleden zijn nog niet bekend. Op de lijst van kandidaten staan onder anderen Bent Van Looy, Piet Goddaer (beter bekend als Ozark Henry) en Regi.


www.hln.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten