-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 7 juni 2013

TOP 2000 in Concert met o.a. Status Quo

De Lotto Arena in Antwerpen opent op zaterdag 21 september haar deuren voor de eerste TOP 2000 in Concert met o.a. Status Quo. Met dit evenement sluit radiozender JOE fm de vijfde editie af van zijn populaire marathon met allergrootste hits volgens de keuze van zijn luisteraars.

De TOP 2000 van JOE fm wordt dit jaar uitgezonden van 9 tot en met 20 september en brengt de beste hits van de afgelopen veertig jaar. Zoals altijd bepalen de luisteraars hoe de lijst eruit zal zien. Ze doen dat door te stemmen via de website van JOE fm.
Onmiddellijk aansluitend op de twaalfdaagse uitzending vindt op zaterdag 21 september in de Lotto Arena de allereerste TOP 2000 in Concert met o.a. Status Quo plaats. In de aanloop van dit evenement komen Belgische artiesten op JOE fm vertellen wat hun favoriete hits zijn, tijdens het grote liveconcert in de Lotto Arena zullen ze die hits ook zingen, samen met een uitgebreide liveband onder leiding van JOE-dj en muzikant Raf Van Brussel. Ook alle andere JOE-dj’s zijn uiteraard van de partij. Naast Belgische artiesten komen enkele internationale gasten met een paar van hun grootste successen op het podium. Headliner wordt niemand minder dan de populaire Engelse rockband Status Quo, die de avond zal afronden met een volwaardig concert en zal trakteren op al zijn grote hits.

Status Quo is een echte klassieker. De groep werd in 1962 opgericht, gaat sinds 1970 als Status Quo door het leven en rockt er, na 33 albums en heel wat verzamelaars, met Francis Rossi, Rick Parfitt, Andrew Bown, John ‘Rhino’ Edwards en Leon Cave nog altijd stevig op los. Hun allergrootste dansnummers zijn bekend bij jong en oud: ‘Whatever You Want’ (vorig jaar op 804 in de TOP 2000), ‘What You’re Proposing’ (925), ‘In The Army Now’ (1083) en ‘Down Down’ (1567) zingt iedereen luidkeels mee. De livereputatie van Status Quo is vermaard, hun rechttoe-rechtaanrock met weinig akkoorden, eenvoudige teksten en een stevig ritme nodigt dan ook geweldig uit tot een groots feest.

Om er een onvergetelijk feest van te maken wordt de Lotto Arena voor deze gelegenheid omgetoverd tot een gezellige kroeg, met een middenplein waar een echt cafégevoel zal heersen en iedereen zal kunnen dansen op de grootste hits uit de popgeschiedenis. Snel reserveren is dan ook de boodschap.
Kaarten kosten 20 euro (staanplaatsen tribune en balkon), 30 euro (zitplaatsen balkon), 35 euro (staanplaatsen middenplein) en 45 euro (zitplaatsen tribune), exclusief servicekosten, en kunnen worden besteld via www.lotto-arena.be, www.teleticketservice.com en 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten