-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 18 juni 2013

Theaterconcert Bart Herman

Het nummer “Ik ga dood aan jou” werd een kleine 20 jaar geleden geschreven. Het werd Bart Herman’s grootste hit en zou het begin betekenen van een succesvolle carrière als singer-songwriter. Met dit gloednieuwe theaterprogramma “Drie akkoorden en de waarheid” vertelt Bart hoe het sindsdien verder is gegaan. Hoe hij als liedjesschrijver en artiest evolueerde. Hoe verandering van plaats en milieu de inhoud van zijn teksten bepaalde.
Hij vertelt ook hoe hij, 10 albums later, tot het besef kwam dat de mooiste nummers nog steeds geschreven worden met de spreekwoordelijke 3 gitaarakkoorden en een mooi verhaal.
Dit programma is dan ook een aaneenschakeling van liedjes die de mensen heel bekend in de oren zullen klinken, zeg maar Bart’s grootste hits. Herman ontpopt zich in deze show ook als een vlotte spreker die moeiteloos anekdotes, soms grappig, soms ontroerend, aan elkaar rijgt (zijn opleiding als germanist is hier wellicht niet vreemd aan).
Het theaterprogramma toont een artiest pur sang, een singer-songwriter die op geheel eigen wijze zijn verhaal vertelt, en garandeert een aangename, stijlvolle avond voor de liefhebber van nederlandstalige muziek die ook een vleugje country en een mespuntje rock and roll niet schuwt.
Zaterdag 29 juni 2013 om 20u30
Bart Herman
Theaterconcert 'Drie akkoorden en de waarheid'
Cultureel Centrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat
9900 EEKLO
Tickets: 19,50 euro - exclusief port- en reservatiekost
Info en reservatie via vzwsterrenparade@telenet.be
of via de ticketlijn 09 336 42 51

Geen opmerkingen:

Een reactie posten