-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 11 juni 2013

The Last Ship - Sting

Het nieuwe album van Sting The Last Ship vol met nieuw materiaal zal beschikbaar zijn vanaf 24 september (international op 23 september)

Het album is geïnspireerd op het toneelstuk met dezelfde naam, wat Sting schreef over centrale thema’s als thuiskomen en zelfkennis. Vooral gebaseerd op zijn eigen herinneringen als opgroeiende tiener in de schaduw van de Swan Hunters scheepswerf in Wallsend. Zijn persoonlijke ervaringen zetten universele waarheden in de schijnwerpers. De complexiteit van relaties, het verstrijken van tijd en de belangrijkheid van familie vormen de basis voor een mooie parabel uit onze moderne tijd.

Gast artiesten op dit nieuw album zijn Brian Johnson (AC/DC), The Unthanks, The Wilson Brothers en Kathryn Tickell. The Last Ship werd geproduceerd door Rob Mathes (Sting, Eric Clapton, Elton John, Lou Reed, Carly Simon) en gemixt door Donal Hodgson.

Het toneelstuk waaraan Sting bijna 3  jaar gewerkt heeft, maakt zijn debuut op Broadway in 2014 en is een samenwerking met de Tony Award winnaar Joe Mantello (director; Wicked, Other Desert Cities) John Logan (schrijver; Red, Skyfall) and Brian Yorkey (schrijver; Next to Normal). The Last Ship vertelt het verhaal van de teloorgang van de scheepswerf industrie in de 1980s in Newcastle.

Het nieuwe album is beschikbaar in zowel digtale als fysieke versie in twee verschillende uitgaven : een 12 track versie(ook op vinyl)  en een 2 cd de luxe versie met 5 extra songs.
Natuurlijk kijken we uit naar het nieuwe werk van deze rasartiest die op 27 juli de markt van Tienen zal bezoeken tijdens Suikerrock 2013.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten