-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 31 maart 2016

BV’s posten foto’s van hippe #ILT90s petje

Het ziet er naar uit dat het befaamde rood-witte "Coke" petje uit de jaren 90-tig aan z’n 2de leven is begonnen. Hanne Troonbeeckx, Virginie Claes, Kürt Rogiers, Eva De Roovere, Nasrien Cnops, Ruben Van Gucht, Qmusic dj’s Bart-Jan Depraetere enJolien Roets2 Fabiola, maar ook Christoff, LindsayDe Romeo’s, e.v.a worden gespot met een hippe, trendy versie van het befaamde petje. “Elk jaar voorzien wij naar aanleiding van onze I love the 90’s party een leuk gadget dat we uitdelen. In het verleden waren dat bijvoorbeeld plaktattoo ‘s en meetlatjes. Dit jaar zijn we gegaan voor de bekende rood-witte "Coke" petjes. Wie kent ze niet en heeft ze niet opgezet in de jaren negentig. Wij brengen ze opnieuw onder de aandacht in 2 versies; ‘I Am A Natural Born 90’ voor wie in de jaren negentig geboren is en ‘Wish I Was A Natural Born 90’voor wie ondertussen ouder dan 26, of jonger dan 16 jaar is", klinkt het bij de organisatie.

Wie de I love the 90’s Facebook pagina liked, maakt kans om een petje te winnen. Zaterdagmiddag 2 april is er een promoteam van #ILT90s op pad in de Hasseltse binnenstad en worden er ook petjes uitgedeeld.
Wil je zelf de 90’s herbeleven, dan moet je op zaterdag 9 april naar de Ethias Arena inHasselt, voor de 9de editie van I love the 90’s -The party, met optredens van DJ Bobo,  Snap!, Absolom Vs Astroline, Culture Beat, 2 Fabiola ft Loredana, 2 Brothers on the 4th Floor, Bonzai All StarsWard,  www.ilovethe90s.be of  070/345.345 (Max. €0,30/Min)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten