-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 31 maart 2016

Zevende Night of the Giants in Antwerps Sportpaleis

MERKSEM – Woensdag 4 mei, vlak voor Hemelvaartsdag, vindt voor de zevende keer de ‘Night of the Giants’ plaats, de basketwedstrijd waarvoor Port of Antwerp Giants de Lotto Arena inruilt voor het grote Sportpaleis. Tijdens de grootste basketmatch van het land heeft de havenploeg de kustploeg BC Oostende als tegenstander en beleven de toeschouwers een topwedstrijd in ware NBA-stijl, met muziek en tal van andere extra’s.
Traditiegetrouw zet de Antwerpse eersteklasser met de ‘Night of the Giants’ de basketsport voor het grote publiek in de kijker. De vorige editie bracht maar liefst 17.135 toeschouwers op de been naar het Sportpaleis en dat was goed voor een nieuw toeschouwersrecord voor een Belgische basketbalwedstrijd. Begin mei wordt opnieuw gemikt op meer dan 17.000 aanwezigen. Port of Antwerp Giants treft in het Sportpaleis namelijk kampioen en bekerwinnaar BC Oostende, die ook de tegenstander was bij de verloren bekerfinale in Vorst Nationaal. Zoals Okapi Aalstar het voorbije weekend met een 107-80-zege stuntte tegen BC Oostende, zo wil ook Port of Antwerp Giants een sportieve revanche nemen. Deze wedstrijd is tegelijk de laatste van Port of Antwerp Giants in de tweede competitieronde en zal wellicht cruciaal zijn voor de positie in de play-offs die vlak daarna starten. Wedstrijdplezier is dan ook verzekerd!
BC Oostende is de grote slokop van de laatste jaren in de Belgische basketsport. Port of Antwerp Giants wordt na een aarzelende start door vriend en vijand gewaardeerd voor zijn aantrekkelijk basketbal en wordt beschouwd als de belangrijkste challenger van Oostende. De Antwerpse ploeg plukt de vruchten van een sterke jeugdwerking en kiest er bewust voor om met jong, lokaal talent te spelen, ook al moet dat opboksen tegen sterke buitenlanders. Met vele duizenden fans als zesde man mikt Port of Antwerp Giants komende woensdag 4 mei op winst.
KAARTEN TEGEN SLECHTS 10 EURO
Voor deze Belgische basketbaltopper zijn tot 27 april kaarten te koop tegen de drempelprijs van 10 euro. Kinderen tot 12 jaar kunnen de wedstrijd gratis bijwonen, maar moeten ook over een toegangskaart beschikken. Wie een kaartje koopt, beschikt over een genummerde en voorbehouden plaats. Wie als eerste bestelt, is bovendien zeker van de beste zitjes in de zaal.
Vanaf woensdag 27 april om 14.00 uur worden de overgebleven plaatsen gratis aangeboden. Uiteraard enkel en alleen als de zaal tegen dan nog niet uitverkocht is. De basketfans hebben er dus alle belang bij om zich zo snel mogelijk van plaatsen te verzekeren. De vaste abonnees van Port of Antwerp Giants krijgen automatisch een dubbel aantal tickets thuisgestuurd en kunnen dus per abonnement iemand extra uitnodigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten