-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 2 maart 2016

Charles Aznavour heeft videoboodschap voor zijn Belgische fans

Op zondag 5 juni 2016 - 2 weken na zijn 92ste verjaardag - neemt de legendarische Franse chansonnier Charles Aznavour afscheid van zijn Belgische fans in de Lotto Arena te Antwerpen. Aznavour, in 1998 door CNN en Time uitgeroepen tot 'Entertainer of the Century' voor Elvis Presley en Bob Dylan, heeft altijd een speciale band gehad met België en Vlaanderen in het bijzonder, en dat laat de immer sympathieke wereldster nog maar eens blijken in deze leuke videoboodschap gericht aan zijn Belgische fans. Een boodschap waarin Charles Aznavour ook een subtiele communautaire knipoog verwerkt.

Bekijk HIER het filmpje!

Zijn passie, talent, overtuigingskracht en innemende charme, hebben nog steeds niets aan kracht ingeboet. Het moge duidelijk zijn dat Charles Aznavour er meer dan op gebrand is om tijdens dit unieke en ultieme concert in stijl afscheid te nemen van zijn Belgische publiek. De Franse grootmeester en zijn liveband zullen de aanwezigen een laatste keer laten genieten van prachtige hits als ‘Comme Ils Disent’,’Les Comédiens’, ‘She’, ‘Mes Emmerdes’, ‘For me… Formidable’, ‘La Bohème’, ‘Je N’ai Rien Oublié’, ‘Emmenez-Moi’,…kortom, een meer dan imposant repertoire aan absolute klassiekers uit zijn legendarische oeuvre.

'Charles Aznavour in Concert' op zondag 5 juni 2016 om 20u in de Lotto Arena teAntwerpen, een niet te missen trip doorheen een stukje tijdloze muziekgeschiedenis!Tickets voor deze historische avond via 070/345.345 (max. €0,30/min.) ofwww.teleticketservice.com .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten