-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 18 maart 2016

MinC: William Reven Unplugged

William zag het levenslicht voor het eerst op 20 juni 1966. Het duurde echter een tijdje vooraleer William zijn vocale talenten naar buiten bracht. In 1990 werd hij opgemerkt door een aantal prominenten uit de showbizz en er volgde al snel een opname in de studio waar hij samen met Paul Vermeulen een cd opnam met de medewerking van Toots Thielemans.

In 1991 richtte William dan ook zijn eerste eigen live groep “Groove Garden” op. In 1999 ontstond in een opnamestudio de muzikale liaison tussen William en de illustere Samantha Brothers. 

Met de cd-opnames van enkele raakgekozen bewerkingen van klassieke discohits (‘Hold back the night’, ‘Heaven’ en ‘We are family’, …) kwam er in de media veel aandacht voor dit bezielde project.

Ondertussen staat William geruime tijd bij iedereen bekend als één van de beste zangers die de nieuwe generatie muzikanten heeft voortgebracht. Zijn ‘diep’ zwart gekleurde timbre heeft al veel muziekliefhebbers ontroerd, verrast of opgezweept.


16 april 2016
Sint-Gummaruskerk Herenthout

Geen opmerkingen:

Een reactie posten