-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 22 mei 2012

Gladiolen 2012

Het Gladiolen-festival staat in de startblokken! Tijdens het weekend van 25 en 26 mei worden de muziekliefhebbers in Olen verwend met een ijzersterke affiche tegen een boterzachte prijs.

Het festivalterrein midden in de dorpskern van O.L.Vr.-Olen is dé verzamelplaats voor al wie goede muziek en een ferme scheut ambiance wel weet te smaken. De 13de editie van Gladiolen belooft alvast een voltreffer te worden. Verspreid over 3 podia krijg je een mooie mix van grote kleppers en aanstormend jong talent voorgeschoteld.
Triggerfinger, The Scabs, 't Hof Van Commerce, Björn Again, Intergalactic Lovers, Raving George… Het zijn maar enkele van de vele namen op de affiche. Ontdek ze allemaal op www.gladiolen.be
Tickets in voorverkoop kosten slechts 14 euro voor 1 dag, of 21 euro voor 2 dagen. Campingtickets kosten 4 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via www.gladiolen.be of bij Free Record Shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten