-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 5 mei 2012

The Kings of Pop

The Magical Flying Thunderbirds zijn niet meer, but some of the boys are back in town...
Leve the Kings of Pop!
Van Prince over Michael Jackson tot Bob Marley, van Adele over Gotye en Lykke Li tot The Black Keys en LMFAO, van The Beatles en de Stones tot Serge Gainsbourg en Stromae. U2, Kings of Leon, MGMT, Cee Lo Green, Green Day, Michel Teló, allemaal moeten ze eraan geloven. Geen heilig huisje is nog veilig.
The Kings of Pop willen met de voeten spelen en op de heupen werken. Ze zijn van God los, complexloos en zonder remmingen. Ze willen niet vervelen met hun eigen zielenroerselen of navelstaarderij, maar muzikaal en theatraal vermaken met één groot orgie van alleen maar ‘anthems’ uit de recente en minder recente popgeschiedenis. Zet u schrap voor een wervelende show met tientallen climaxen en een orgastische finale.
‘We vertrekken van platina popsongs om die tot de fundamenten te ontmantelen en dan te reanimeren tot iets nieuws, zonder aan het DNA van die songs te raken. We laten klassiekers copuleren met nieuwer werk, en leggen verbanden bloot via blends en mash-ups.’
The Kings of Pop zijn fulltime muziekprofessionals, 6 uitstekende muzikanten met bakken live-, studio,- en televisie-ervaring. Allemaal met hun eigen stijl, sound, smoel en persoonlijkheid. Allen geïmiteerd, maar nooit geëvenaard.
Zoals u merkt, lijdt een King of Pop niet snel aan een minderwaardigheidscomplex. Zoals het echte koningen betaamt, is het de bedoeling grenzen te overschrijden en, waar mogelijk, te verleggen.
De naam werd gekozen bij gratie van provocatie, maar ook omdat geen andere naam beter bij hen past. De ultieme supergroep, smeekt nu eenmaal om de ultieme groepsnaam. Controversieel? Wie de humor niet ziet, heeft zelf een probleem.
The Kings of Pop brengen de ‘pret’ weer in pretentie.
http://www.thekingsofpop.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten