-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 8 mei 2012

Thuisdag wordt huwelijksfeest

Franky en Tibo geven elkaar op vrijdag 1 juni het jawoord in 'Thuis' en dat moet gevierd worden. De jaarlijkse Thuisdag, die dit jaar plaatsvindt op zondag 3 juni in Beringen-Mijn, staat daarom volledig in het teken van het trouwfeest van Franky en Tibo. De Thuisdag is voor de fans de gelegenheid bij uitstek om hun favoriete acteur in levenden lijve te ontmoeten.


Op zondag 3 juni verwachten Franky, Tibo en alle andere Thuis-personages hun kijkers in be-MINE voor het mooiste trouwfeest van het land. Trouw aan THUIS meekreeg. Elke bezoeker ontvangt bovendien het Thuis-trouwalbum, vol foto’s van het huwelijk.

Wie dat wil kan er ook zelf in het huwelijksbootje stappen op de Thuisdag, of een romantisch ritje maken op het reuzenrad. Als kers op de huwelijkstaart maken alle bezoekers kans op een fantastische (huwelijks)reis naar Namibië.

Nadat Thuis eerder te gast was in de provincies West-Vlaanderen, Antwerpen en Oost-Vlaanderen, vindt het evenement dit jaar plaats in Limburg. De onlangs geopende mijnsite be-MINE in Beringen, gelegen op het voormalige mijnterrein, is dan ook goed bezig om de nieuwe place to be te worden van Limburg. Het is een authentieke plek vol avontuur en geschiedenis. Bovendien wordt het pas vernieuwde Mijnmuseum op de Thuisdag gratis opengesteld voor alle bezoekers.

Bron : De Standaard

Geen opmerkingen:

Een reactie posten