-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 21 mei 2012

Holiday on Ice - Speed

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 april 2013 is Holiday on Ice te gast in de Ethias Arena te Hasselt. Met de nieuwe productie ‘Speed’ gaat het wereldvermaarde schaatsgezelschap in een hogere versnelling en verlegt het voor altijd de grenzen van het spektakel op het ijs!
Met de productie ‘Speed’ racet Holiday on Ice een nieuw tijdperk in en breekt het schaatsgezelschap met alle regels. Nooit eerder beleefde het publiek zo’n wervelend spektakel waarin muziek en professioneel schaatsen zo spectaculair verweven zijn met adembenemende stunts, acrobatie, dans, waaghalzerij op motoren en flitsend shorttrackracen.
Tien schaatstaferelen lang maken de bezoekers van ‘Speed’ een dolle rit mee vol emoties en adrenaline. De start met de Snelheid van Instinct is opwindend, wild, sensationeel en vol vuur. Daarna is het genieten van de Snelheid van de Stad, waar familie, plezier, spel en sport het leven voortstuwen. In de volgende taferelen Snelheid van Liefde, Snelheid van Natuur en Snelheid van Geld spelen een gestolen kus, water, wind, plezier, kleuren en humor de hoofdrol!
Tijd om op adem te komen is er amper. Circusacts, acrobatie met het Wiel van de Dood en prikkelende en onverwachte illusies in Snelheid van Prikkels zorgen voor een sensationeel begin van deel 2. In Snelheid van Tijd geven de wijzers van een gigantische klok het opwindende ritme aan bij een wilde romance. De snelheid wordt verder opgevoerd tijdens Snelheid van Machines, waarbij het publiek wordt uitgedaagd door het geloei van speciaal voor Holiday on Ice gemaakte stuntmotoren. Dergelijke waaghalzerij op het ijs werd nooit eerder getoond! Met de Snelheid van het Licht gaat het naar de Finale waarin shorttrackers en vliegende schaatsers hun opwachting maken en ook het publiek een rol toebedeeld krijgt. Zoals het bij een finale past, bereikt ‘Speed’ van Holiday on Ice hier zijn hoogtepunt met spectaculaire stunts die aan megasnelheid worden uitgevoerd. Adembenemend en onvergetelijk!
Met ‘Speed’ verlegt Holiday on Ice voor altijd de grenzen. Een ijsshow wordt voortaan met totaal andere ogen bekeken. Snelheidsfans van alle leeftijden weten wat te doen: zij bestellen als de bliksem hun kaarten!

HOLIDAY ON ICE – SPEED, in de Ethias Arena op vrijdag 12 (20.00 uur), zaterdag 13 (15.00 en 20.00 uur) en zondag 14 april 2013 (14.00 uur). Kaarten: € 29, 38 en 47. T/m 12 jaar: € 25 voor elke categorie. Aantrekkelijke groepskortingen via telefoon (12-19 personen: -€3/ticket; 20-49 personen: -5€; vanaf 50 personen: -7€). Prijzen excl. service- en verzendingskosten. Viparrangementen via www.ethias-arena.be/vip. Bestellen via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com en www.ethias-arena.be. Kaarten ook verkrijgbaar bij Media Markt, Sint Jozefsstraat 10.1.1, Hasselt en in alle Free Record Shop-winkels. Holiday on Ice - Speed wordt georganiseerd door PSE-Belgium met de steun van Belang van Limburg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten