-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 31 mei 2012

Gotye op 1 november in het Sportpaleis

U moet wel op een andere planeet geleefd hebben als “Somebody That I Used To Know” u niet bekend in de oren klinkt. Het succes van Gotye’s single barst volledig uit zijn voegen. Het wordt de zomerhit van 2011 en zoveel meer. Iedere week nog komt de single opnieuw in de media met het verbreken van één of ander record.

Het nummer werd al meermaals gecoverd en heeft ondertussen zelfs de absolute top van de US Billboard Hot 100 bereikt. Maar Gotye is meer dan die ene single. Wouter 'Wally' De Backer is de man achter het onmetelijke succes. Geboren in Brugge en opgegroeid in Melbourne, Australië. Wouter is een echte rasmuzikant en is al langer met muziek, klank en opnames bezig. Met Gotye gaat de bal echt aan het rollen. In 2008 breekt hij stilaan door met album ‘Like Drawing Blood’ waar we ook single “Learnalilgivinanlovin” en “Heart’s A Mess” op terugvinden.

In 2011 ontploft alles met “Somebody That I Used To Know” op Gotye’s derde langspeler ‘Making Mirrors’. Ook opvolgers “Eyes Wide Open” en de nieuwste “I Feel Better” doen het goed. Gotye zit op kruissnelheid en ziet het groots. Hij plant een nieuw concert in België en wel in het Sportpaleis op donderdag 1 november. Een groot feest in het vooruitzicht! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 1 juni om 11u.


Donderdag 1 november, 20u30
Sportpaleis Antwerpen
Start ticketverkoop: Vrijdag 1 juni om 11u.
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 of proximusgoformusic.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten