-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 24 maart 2012

De dikke Van Eyken

Jan Van Eyken, gitarist van de Kreuners (foto midden) vond de tijd rijp om zijn boekje open te doen en schreef zijn memoires.
'De dikke Van Eyken' is geen biografie van De Kreuners, evenmin een naslagwerk met chronologisch geschikte feiten. De woorden alcohol, mooie vrouwen, opvallende auto's komen er meermaals in voor. Ook zijn ontmoetingen met Bono en Madonna krijgen een plaatsje in dit kleurige verhaal. Een verhaal dat leest als een jongensboek want zijn muziekgroepje is eigenlijk altijd een jongensggroepke gebleven. Van uit de tijd dat men het woord "boys-band" nog niet in de mond nam. Het zou natuurlijk ook totaal ongepast zijn geweest.
Nog steeds is er die uitstekende band met de rest van de groep en dat bewijst bovenstaande foto eens te meer. In de standaardboekhandel waren Walter en Erik aanwezig om hun schrijvende gitarist en vriend te ondersteunen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten