-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 9 maart 2012

Liesbeth List - 70 jaar

Liesbeth heeft altijd gezongen over het leven, de liefde en de dood en nu, op deze heugelijke leeftijd, kijkt zij met u terug op haar rijke carrière.De zegetocht van “Piaf de musical”, de Mauthausen cyclus van Mikis Theodorakis, de intense chansons van Jacques Brel, de ontmoeting met Frank Boeyen en een leven lang met Ramses Shaffy - vanaf Shaffy Chantant tot aan zijn laatste dagen.

Dit alles wordt door de vedette bezongen in dit emotionele, kleurrijke en zinderende concert. Een voorstelling die ze zelf samenstelde in nauwe samenwerking met Eddy Habbema, die haar ook regisseerde in haar laatste vertolking van “Piaf”.
Omringd door haar eigen band neemt Liesbeth u mee vanaf het begin van de jaren ‘60, toen ze haar eerste auditie deed bij Toon Hermans, tot aan nu.

Haar band bestaat uit:
Peter van Benthem (gitaar & zang) --Peter van der Zwaag (piano) --Lené te Voortwis (bas) --Florian Hoefnagels (drums) --Christan Grotenbreg (keyboard & saxofoon).

Geen mooier moment om terug te blikken. Want Liesbeth heeft net als Edith Piaf nergens spijt van. Het leven is er om geleefd te worden. Non je ne regrette rien!

Bron : http://liesbethlist.nl/
Foto : DVD

Geen opmerkingen:

Een reactie posten