-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 31 maart 2012

Will Tura signeerde voor FRS in Waasland Shopping



Voila, bovenstaand een paar snapshots van de signeersessie in Waasland Shopping ter gelegenheid van de 146ste cd (of was het de 147ste?) van Will Tura. We spreken over cd's maar in de beginperiode zullen dat zeker en vast nog goeie oude platen zijn geweest. Maakt niet uit, feit is dat de man die de pensioengerechtigde leeftijd reeds lang overschreden heeft, zich nog steeds weet te omringen door een enorme schare fans. Het was aanschuiven geblazen in Waasland Shopping. Een lange rij fans wacht geduldig zijn beurt af om bij de koning van het Vlaamse lied zijn gloednieuwe cd te laten signeren. Will staat er sportief bij op zijn sneakers en heeft ook een deel van zijn familie meegebracht. Sandy en Luc wachten geduldig naast het kleine podium tot vaderlief uitgesigneerd is. Leuk is het dan zeker om een paar bekende gezichten in die mensenmassa aan te treffen. Muziek biedt je een venster op de wereld aan en dat is in ons kleine Vlaanderenland altijd de moeite waard.


Even terug naar zijn nieuwe album. De titelsong "Ik ben een zanger" is een ode aan zijn publiek en zijn artiestenbestaan, verweven in een schitterend melodieus nummer, waarin Will Tura nog maar eens aantoont wat een begenadigd zanger en tekstschrijver hij is. Dat hij een zanger is, is niet echt groot nieuws, dat wisten we ondertussen al meer dan een halve eeuw. Toch siert het hem enorm dat hij nog zo enorm open en sympathiek klaar staat voor het publiek dat hem al zo lang op handen draagt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten