-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 23 maart 2012

Villa Vanthilt strijkt deze zomer neer in Turnhout en Ieper

Vanaf begin juni maakt Marcel Vanthilt opnieuw het mooie weer op Eén in een nieuw seizoen van de talkshow Villa Vanthilt.Het belooft ook nu weer een zomer vol boeiende gesprekken en uitstekende livemuziek te worden, live vanop een sfeervolle locatie.

Dit jaar is Villa Vanthilt te gast in Turnhout en Ieper. Ook dit jaar waren veel steden geïnteresseerd om de villa te ontvangen, maar de keuze viel uiteindelijk op Turnhout en Ieper. Beide steden voldeden aan alle technische vereisten en zijn bovendien de trotse eigenaar van een prachtige Grote Markt, waar de villa volledig tot zijn recht zal komen.

Vanaf maandag 4 juni staat de villa vier weken lang op de vernieuwde Grote Markt van Turnhout. Vanaf maandag 23 juli neemt Marcel Vanthilt zes weken lang zijn intrek op de historische Grote Markt van Ieper.

Natuurlijk vinden we het geweldig dat Marcel in de hoofdstad van de Kempen z'n tenten komt neerzetten. Turnhout 2012 staat garant voor een gans jaren feesten, zoveel is duidelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten