-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

dinsdag 13 november 2012

11 jaar Swoop met Pascal Samijn

Swoop onder leiding van Filip D'Haeze vierde vorige zondag zijn 11de verjaardag. Symbolischer kan 11/11 dus ook niet zijn.
Swoop ontstond 11 jaar geleden. Na het einde van Enzo kwam Filip samen met iemand om een nieuw project op te starten. Swoop start met een cover van "Una paloma Blanca" dit is een bescheiden succes . Hierna komt de eerste echt hit voor de groep nl "Country home". In 2003 gaat Filip met z'n danseressen verder met "In het kleine café aan de haven". Nu zijn ze te zien in "10 om te zien". Vanaf dit moment zijn de meisjes niet enkel danseressen maar duiken ze ook mee in de studio. Een drukke agenda zorgt ervoor dat Swoop een korte pauze inlast. Tijdens deze pauze was de vraag groot naar nieuwe optredens van Swoop. Na deze break is het succes in 2010 nog veel groter. In 2011 pakt Swoop z'n eerste nummer 1 hit met "Mag ik je kussen". 2012 zorgt voor de eerste clip van Swoop die in het zonnige Frankrijk werd opgenomen. Zo krijgt Swoop met "Ik zing een lied voor jou" terug een hit te pakken.
Wat meer dan bijzonder was, is dat Pascal Samijn, die zich al jaren inzet voor deze groep en ook praktisch bij alle concerten aanwezig is, een heel speciaal plaatsje kreeg in de show.
Pascal mocht meedansen met de Greaseboys en deed dit naar verluid schitterend.
Chapeau Pascal, je verdient dit zo.
Je bent een superkerel!
www.info-swoop.be
www.swoop.nu
foto : Pascal Samijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten