-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 16 november 2012

Sofie goes jazz

Vandaag op de Libelle Winterfair in Mechelen, één van de grootste zangeressen die ons landje rijk is. Eén en al trots vertelde ze ons dat ze vandaag voor het eerst oma werd van een kleinzoon die de naam Jim kreeg.

Sofie schrijft al jarenlang mee aan de Belgische muziekgeschiedenis. Ze veroverde de hitlijsten én de harten van het publiek met haar optredens. Met haar karakteristieke soulstem tourt ze deze dagen door Vlaanderen en zingt ze songs van grootheden als Ella Fitzgerald en Burt Bacharach. Op vrijdag 16 november brengt ze samen met haar vaste pianist Hervé Martens en gerenomeerd drummerboy Dave Imby een aangepast repertoire op maat van de Winterfair. Haar nieuwe cd ‘From Ella to Bacharach’, die in 2013 verschijnt, wordt een jazzy album dat heel toegankelijk is en vooral heel puur en ingetogen klinkt.

En ja hoor, we werden zowaar een beetje emotioneel van haar stem en de manier waarop ze deze geweldige songs brengt. Een eenzaam traantje rolde langs de wang naar beneden.

Wat kan muziek toch ongeloofelijk mooi zijn. We kijken dus met recht en reden uit naar die nieuwe cd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten