-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 15 november 2012

De muziekklas : Peter Delclef bij de laatste drie

De 3 finalisten van De Muziekklas zijn bekend!
Je weet het natuurlijk al: dit jaar gaat Radio 2 op zoek naar nieuw Nederlandstalig muzikaal talent. We deden dat al eerder samen met Johan Verminnen en Bart Kaëll. En voor deze derde Muziekklas zoeken we Nederlandstalig poptalent, met coach en componist Tom Dice.Het nummer dat Tom schreef kon je tot afgelopen weekend downloaden en zelf inzingen. En dus was het vandaag de jurydag. Tom Dice en de Radio 2 jury selecteerden uit de vele inzendingen 3... . .Je weet het natuurlijk al: dit jaar gaat Radio 2 op zoek naar nieuw Nederlandstalig muzikaal talent. We deden dat al eerder samen met Johan Verminnen en Bart Kaëll. En voor deze derde Muziekklas zoeken we Nederlandstalig poptalent, met coach en componist Tom Dice.Het nummer dat Tom schreef kon je tot afgelopen weekend downloaden en zelf inzingen. En dus was het vandaag de jurydag. Tom Dice en de Radio 2 jury selecteerden uit de vele inzendingen 3 finalisten!
In willekeurige volgorde:

Jolien Javornik uit Kinrooi
Jolien is 20 en studeert voor lerares secundair onderwijs. "Elke vrije minuut neem ik mijn gitaar en probeer nieuwe nummers te schrijven. Op een dag wil ik mensen gelukkig maken met mijn muziek! Want dat is mijn leven: Where words fail, music speaks!"

Joyce Lemmens uit Herk-De-Stad
"Ik ben een 17-jarige blonde, ambitieuze, altijd goedlachse, vegetarische, bruisende singer-songwriter én fashionista," vat Joyce samen. Haar grote voorbeeld is Jimi Hendrix. Ze maakt al enkele jaren muziek maar met De Muziekklas hoopt ze nog extra bij te leren van professionelen uit het vak.

Peter Delclef uit Aalst
Peter zingt al 20 jaar in het Engels en in het Nederlands... of in het Aalsters dialect! Hij kneedde het nummer van Tom Dice volledig tot het bij hem paste, laat hij weten. "De opdracht was niet simpel," vertelt hij nog, "maar voor mij een absolute uitdaging en zalig om te doen!"


De 3 finalisten nemen de volgende weken een nieuwe demo op met Tom Dice en vanaf 26 november kan jij mee beslissen wie uiteindelijk de winnaar wordt!
Wij volgen Peter in zijn traject omdat we Peter's muzikale passie delen en hem het allerbeste toewensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten