-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

woensdag 28 november 2012

IL DIVO signeert bij Free record Shop Antwerpen

Dinsdag 11 december kleurt de Antwerpse Wapper vanaf 15u00 helemaal IL DIVO. Free Record Shop is er in geslaagd de wereldgroep naar België te krijgen voor een exclusieve signeersessie van hun nieuw album The Greatest Hits. Bovendien krijgen de 100 eerste fans het album helemaal gratis overhandigd door de 4 topzangers zelf!

Il DIVO schrijft al ruim acht jaar aan een onwaarschijnlijk verhaal, dat in 2004 startte met een ontmoeting, geregeld door Simon Cowell himself. Tenoren Urs Bühler en David Miller, bariton Carlos Marin en popzanger Sebastien Izambard brachten datzelfde jaar een eerste plaat op de markt: Il Divo. Zowel in de UK als in 12 andere landen stond Il Divo op 1. De start van een uniek, nieuw genre in de muziekwereld: classical crossover. In 2012 won IL DIVO de ‘Artists of the Decade’-award van de UK Classic Brits.

Album twee, Ancora, stootte in de VS meteen door naar 1 in de Bilboard Charts. Een zoveelste hoogtepunt voor de groep. Hun prachtige oeuvre beroerde iedereen. Zo gaven de 4 heren een onvergetelijke performance op het WK voetbal in 2006, waren ze ‘special guest’ tijdens de tour van Barbra Streisand, zongen ze voor niemand minder dat president Barack Obama, én gaven ze een concert in Windsor Castle tijdens het Diamond Jubilee van hare majesteit Koningin Elizabeth.

Na 7 albums - die in totaal 26 miljoen keer over de toonbank gingen - en 3 uitverkochte wereldtournees, staan op The Greatest Hits veel door de fans gekozen tracks, met onder andere ‘Somewhere’, ‘Unbreak My Heart’, ‘Unchained Melody’ en ‘Adagio’. Bovendien voegde IL DIVO vier nieuwe tracks toe, speciaal voor deze release: ‘My Heart Will Go On’, ‘Alone’ en’ I Will Always Love You’ (alle drie in het Spaans) en ‘I Can’t Help Falling In Love’ (Engels).

De wereldsterren brengen op dinsdag 11 december om 15u00 een bezoek aan Free Record Shop Antwerpen op de Wapper, waar ze The Greatest Hits zullen signeren. Een gratis gesigneerd album, overhandigd door de heren zelf, is weggelegd voor de eerste 100 fans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten