-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 8 november 2012

Lana Del Rey in Vorst Nationaal

Lana Del Rey, een Amerikaans icoon en de belichaming van de Hollywood glamour. Nu eens bekritiseerd, dan weer bewierookt. De jonge zangeres is gezegend met een exceptionele schoonheid, een betoverende stem en een bijzondere vintage stijl. Een combinatie van elementen die maakt dat ze in een oogwenk de hele wereld verleidt.


In 2011 bracht ze haar debuutsingle “Video Games” uit op YouTube. De single doet heel wat stof opwaaien en gaat onherroepelijk de muziekgeschiedenis in. Lana Del Rey wordt meermaals bestempeld als dé revelatie van het jaar. Kort daarop, in januari 2012, komt het album "Born To Die" uit. Elke single die ze uitbrengt, “Born To Die”, “Blue Jeans”, “National Anthem” en “Summertime Sadness”, wordt enorm gesmaakt.

Na een schitterende passage in de meest recente editie van Rock Werchter, maakt Lana Del Rey een nieuwe afspraak met haar Belgische fans in de zaal.Op vrijdag 31 mei geeft de verleidelijke Amerikaanse present in het Brusselse Vorst Nationaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten