-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 22 november 2012

Aftellen naar het huwelijk van David en Isabelle


Volgende maand is het zover. Dan stapt David Vandyck in het figuurlijke huwelijksbootje met zijn Isabelle. Bovenstaande foto's dateren van enkele jaren geleden toen ik het koppel voor het eerst op de foto heb gezet. Ondertussen heeft de Westvlaming een platencontract te pakken en ligt zijn eerste cd al een hele tijd in de winkel. Zijn agenda is volgeboekt met optredens en tussendoor is hij ook nauw betrokken bij het opmaken van de glossy die zijn naam zal dragen. David is de gedroomde poster-boy en dat is een understatement van de vrouw die meestal aan de andere kant van het fototoestel staat.
Hij is geweldig om mee samen te werken, neemt alles altijd heel serieus terwijl de grappige kwinkslag nooit veraf is. We hebben samen nog een aantal fotodagen op het agenda staan dit jaar en ik ben ervan overtuigd dat het vooral weer fijne dagen zullen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten