-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 24 juni 2011

Kevin stelt debuutplaat ‘Thank You’ voor @ FRS LIVE

Hij kwam er als meer dan verdiende winnaar uit: Kevin Kayirangwa!


Met zijn weergaloze stem en opmerkelijke dansmoves veroverde hij 3 maanden lang de harten van alle Idool-fans die wekelijks aan het scherm gekluisterd zaten. Met 10 namen ze de hitsingle ‘More To Me’ op, maar uiteindelijk was het de Antwerpenaar die zichzelf Idool 2011 mocht noemen. Kato werd eervol tweede.


Free Record Shop is dan ook zeer trots u de volgende Free Record Shop LIVE te mogen voorstellen van, u raadt het nooit, Kevin Kayirangwa! Deze vindt plaats in het intussen welbekende Coca-Cola Visitors Center in Wilrijk, en wel op maandag 27 juni. Kevin zal helemaal live zijn debuutalbum ‘Thank You’ komen voorstellen aan pers en publiek. Kevins eerste single uit dit album, ‘She’s Got Moves’ , staat intussen al twee weken op nr. 1 in de Ultratop. ‘Thank You’ is vanaf 24 juni te koop.

Behalve een spetterend optreden, zal Kevin alle ruim de tijd nemen om te signeren. ‘Thank You’ zal deze avond dan ook te koop zijn in de mobile shop van Free Record Shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten