-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

maandag 27 juni 2011

Michael Bolton @ Elisabethzaal Antwerpen


De man met de eighties-hits als 'How am I supposed to live without you' stond zondag 26 juni in de Antwerpse Elisabethzaal en blijkt een rijke muzikale carriëre acher zich te hebben.

De inmiddels 58-jarige Amerikaan is al actief sinds de late sixties, zong eind jaren zeventig in een hardrockgroep en scoorde wat later wereldhits met stroperige ballads. Daarnaast componeerde Bolton hits voor Barbra Streisand, Cher en Kiss. Tientallen anderen, van Joe Cocker tot Kanye West, hebben zijn liedjes gecoverd.

Ondertussen heeft Bolton een nieuw album klaar. Op 'Gems: The duets collection' zingt hij duetten met onder anderen Lara Fabian. "Een Belgische, niet? Met Seal, die ook op de cd meedoet, zag ik haar optreden in Las Vegas. Allebei werden we weggeblazen door haar fenomenale stem en persoonlijkheid."

Naar Boltons concerten komen mensen om zijn ruim twintig jaar oude hits te horen. "Geen bezwaar, ik besef al te goed dat 'Time, love and tenderness' en 'How am I supposed to live without you' de soundtrack vormen bij de ups en downs in het leven van veel mensen. Daarom zal ik die blijven zingen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten