-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

donderdag 30 juni 2011

Suikerrock Donderdag 28 juli

Het zilveren verjaardagsfeest wordt op donderdag 28 juli geopend met een exclusieve show van superster Tom Jones.

Dit intussen 71-jarige icoon weet de massa nog steeds te begeesteren op gerenommeerde festivals als Glastonbury, Isle of Wight en T in the Park.


Vooral in de jaren zestig en zeventig was Tom Jones een wereldster en een sekssymbool. Hij scoorde vanaf 1965 verschillende hits zoals: It's not unusual, Delilah, The Green Green Grass of Home en She's a Lady. Vanaf 1970 was hij een graag geziene gast in Las Vegas. Daar trad hij op naast andere wereldvedetten als Elvis Presley (was tevens een goede vriend van Jones) en Frank Sinatra. Eind jaren 90 kende hij een revival met het album Reload. Daarop staat onder andere de hit Sex Bomb. Op 29 maart 2006 werd Jones geridderd door de Britse koningin Elisabeth II.

Op 28 juli speelt hij voor het eerst in twee jaar terug in België. De Belgische trots Soulsister, waarvan Tom Jones nog het nummer 'Changes' coverde, zal met een exclusieve en full-size zomershow de avond openen.

Resident dj Dirk Stoops sluit het verjaardagsfeestje af met een denderende ‘birthday bash’!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten