-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

zaterdag 18 juni 2011

Yannick Bovy - She's even more beautiful

It don’t mean a thing, if it ain’t got that swing, dat is de lijfspreuk van Yannick Bovy, één van de best bewaarde muzikale geheimen van Vlaanderen.

De liefde voor swing- en bigband-muziek werd de 23-jarige Yannick met de paplepel ingegoten en zijn warme stemgeluid leent zich ook perfect voor dit repertoire.

In 2007 trok zijn uitzonderlijk talent reeds de aandacht van Regi Penxten (Milk Inc.). Yannick mocht het nummer ‘Better world without you’ inzingen op Regi’s gouden album ‘Registrated’, maar na deze muzikale omweg koos hij toch resoluut terug voor zijn grote liefdes: swing, bigband en “The Great American Songbook”.

Zo trad hij de afgelopen jaren geregeld op in Vlaanderen met "The North Side Big Band". Bekijk HIER de sublieme bigband-interpretatie van "Jump" van Van Halen, live gebracht door "Yannick Bovy & The North Side Big Band"

Met zijn debuutsingle “She’s Even More Beautiful” legt Yannick Bovy zijn muzikale ziel helemaal bloot. Een heerlijke, volle, swingende popsound die harmonieus meegenomen wordt in het zwoele en tijdloze ritme van dit ijzersterke nummer. Yannick Bovy, een Vlaams talent om te koesteren!

De debuutsingle van Yannick Bovy - "She's Even More Beautiful" - is nu verkrijgbaar bij Free Record Shop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten