-------------------------------------------Voor meer foto's kan je steeds https://www.facebook.com/carinegorisphotography bezoeken ---------------------------------------------

vrijdag 17 augustus 2012

Clouseau speelde gisterenavond zijn enige concert van het jaar, maar de broertjes Wauters houden het wel zeer exclusief.
Slechts zeventig gelukkige duo's zijn welkom op het event ten voordele van 'Make a Wish'. En hoewel het optreden plaatsvindt in de gebouwen van de VRT, zal de openbare omroep het niet opnemen of uitzenden. Ook de pers was niet welkom op dit speciale concertje.
De fans die een zitje konden bemachtigen waren dan ook op een paar handen te tellen.

Aanleiding voor het eenmalige concert was het tourprogramma 'Vive le Vélo'. Presentator Karl Vannieuwkerke daagde zijn kijkers vorige maand uit minstens 25.000 sms'jes te sturen, elk ter waarde van 1 euro. Het geld ging naar 'Make a Wish', waarvan Kris Wauters peter is.
Als tegenprestatie stemde Clouseau in om één keer voor publiek te spelen, maar dat blijft dus heel exclusief. De VRT doet zelf niets met het optreden en maakt er dus ook geen publiciteit rond, luidt het aan de Reyerslaan.
Kris Wauters bevestigde vanavond op Zomerhit dat er volgend jaar inderdaad een nieuwe cd aankomt en dat de broers enkel gaan toeren na de release van de nieuwe songs.
Uit goede bron weten we dat de trouwe fans reikhalzend uitkijken naar een nieuwe toer. Toch hopen sommige stiekem dat ze met iets totaal nieuws "voor de pinnen" zullen komen.
Dat zou pas knallen zijn.
bron : HLN (aangepast)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten